Harri Sallankivi, myynti­neuvottelija

0400 630 848

Olen toiminut myös sisustus- ja rakennuspuolella noin kolmekymmentä vuotta.
Olen erittäin sosiaalinen, reilu ja rento.

Remax Elegance

Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV
Eiranranta 5
00150 Helsinki
puh. 09 698 1268
y-tunnus 2405916-2

Tarinani välittäjänä

Olen tehnyt pitkän uran kiinteistöalalla välittäjänä, sisustussuunnittelijana sekä rakennusurakoitsijana. Olen nähnyt monenlaisia asuntoja ja kiinteistöjä sekä ihmisten tarinoita niiden takana. Minulle on aina kunnia päästä keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa heidän kotiin ja asumiseen liittyvistä asioista. 

Suhtaudun aina intohimolla ihmisten kotiin liittyviin tarpeisiin sillä haluan saavuttaa parhaan tuloksen asunnon myynnissä ja jättää hymyn asiakkaiden huulille. 

Varmistan parhaan lopputuloksen asuntokaupoilla pitkän kokemukseni ansiosta ja palvelen asiakkaita aina suurella sydämellä.

Ota yhteyttä ja tulen antamaan maksuttoman arvion asunnostasi!

 

Asiakastyytyväisyys 9,5

”Kiinteistön osto tapahtui paljon paremmin ja joustavammin kuin olimme uskoneet ja mitä aiempien asuntokauppojemme perusteella osasimme odottaa. Erittäin nopeaa, joustavaa ja miellyttävää kaupantekoa koko prosessin ajan! Yhteistyö Harrin kanssa on jatkunut kaupan yhteydessä sovittujen asioiden edistämiseksi erinomaisesti. Suosittelemme vahvasti!”
Hannu Karttinen – Ostaja

”Välittäjä oli rehellinen kaikesta koko myynnin ajan ja on selkeästi hyvin ammattitaitoinen. Olisin saanut varmasti asunnon nopeammin myytyä, jos olisin heti ottanut yhteyttä välittäjään. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja kaupat järjestyi hyvin nopeasti. Tuli vaikutelma, että myös ostajaehdokkaat pitivät välittäjästä. Seuraavan kerran kun myyn asuntoa, otan suoraan yhteyttä Harriin.”
Terhi Kohva – Myyjä

Yhteydenottolomake

Houmi suosittelee pallo

Tikkurilan asuntomarkkinoiden asiantuntija

Houmi suosittelee Harri Sallankiveä välittäjäksi Tikkurilassa asunnon myyntiä harkitseville. 

Toki Harri palvelee asiakkaitaan myös muualla pääkaupunkiseudulla, mutta Tikkurilan Harri tuntee kuin omat taskunsa. 

Harrin asiantuntemus ja työhistoria ”Tiksissä” vakuutti Houmin ja voimmekin suositella Harria asunnon myyntiä suunnitteleville Vantaalaisille.

Löydät minut myös täältä