Arvonnan ehdot

1. Arvonnan järjestäjä: Houmi Oy, Y-tunnus 2911186-3, Tilkantori 3 A 5, 00300 Helsinki

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Houmi Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 01.01.2020 – 28.02.2021. Arvonta suoritetaan 31.03.2021 mennessä

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona on 3 kappaletta 100€ lahjakortteja Finnish Design Shopiin.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Houmi Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Houmi Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Houmi Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Houmi Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.